De bus van Schaafstra & van de Wetering

Wat doet een loodgieter-, installatie en dakbekkingsberijf??

Wij willien u, als bezoeker van deze site, een compleet beeld geven van datgene wat wij, als deskundig loodgieters-, dakbedekking-, en installatiebedrijf, voor u kunnen betekenen.

De geleverde kwaliteit, het constante prijsbeleid en de service zijn belangrijke stimulansen voor de gestage groei die het bedrijf doormaakt.
In de jaren van ons bestaan hebben wij een goede naam opgebouwd door het leveren van kwaliteit en vakmanschap.

Opdrachtgevers zijn onder andere : particulieren, instellingen, verenigingen van eigenaren, woningbouwcoorperaties, aannemersbedrijven.

Wij verzorgen het totaalpakket van ambachtelijke dak- en loodgieterswerken, tot de moderne verwarmings en ventilatietechnieken. Onze werknemers zijn ieder gespecialiseerd op de, daarvoor benodigde, gestelde eisen.
Hierdoor kunnen wij op elk vakgebied kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen. Dat geldt niet alleen voor standaard oplossingen, maar ook voor speciaal maatwerk, renovatie, en het verhelpen van storingen.

Tevens verzorgen wij uw onderhoud, inspectie en advisering over het verlengen van de levensduur van installaties en daken. Mail met lekkage-service.nl